STEWES SERVICEFIRMA AB

Stewes Servicefirma i Dångebo AB är den kompletta leverantören inom Legotillverkning, montering, specialmaskiner och industriservice.

 

Här står alltid kunden i centrum och vår strävan att alltid leverera med högsta kvalitet har lett till att vi utsågs till Årets Gasellföretag 2007 i Kronobergs Län. Läs mer om vår historik>>

 

I vår maskinpark utför vi i huvudsak stansning, laserskärning, kombibearbetning (stans+laser), nibbling, kantpressning, klippning samt svetsning i material som stål, aluminium, rostfritt och aluzink. Vi kan även bygga eller bygga om maskiner samt utföra maskinflyttningar, reparationer och underhållsarbeten utifrån dina önskemål. Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med i vår maskinpark>>

 

Som kund hos Stewes Servicefirma kan vi genom vår kvalitets- och miljömärkningnar ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004 (Här kan du se certifikat svenska , cerifikat engelska) garantera att våra produkter och tjänster alltid blir utförda med hög kvalitet och på ett skonsamt sätt för miljön.

En ytterligare trygghet för dig som kund är vår Trippel A certifiering.


 

AFFÄRSIDÉ:

STEWES SERVICEFIRMA I DÅNGEBO AB skall vara en komplett leverantör för kunder inom: Legotillverkning, montering, specialmaskiner och Industriservice. 

Inom dessa områden så kan vi utföra arbete från ide till färdig produkt. Vi skall hålla en hög teknisk nivå inom respektive område. 

All vår verksamhet bygger på att kunden står i centrum.


 

VERKSAMHETSPOLICY 

STEWES SERVICEFIRMA I DÅNGEBO AB:s verksamhetspolicy är att förbättra alla processer i företaget för att kunna uppfylla de krav som kunderna ställer på produkterna som tillverkas och levereras. Krav från myndigheter och lagstiftning ska uppfyllas.

I samarbete med kund och i tillverkning, administration skall företaget genom att ständigt bli bättre och se till att verksamheten förebygger föroreningar samt ger upphov till allt mindre belastning på miljö och arbetsmiljö. Ett aktivt arbete pågår för att minska energiförbrukningen. 

Företaget skall ha bra utbildade medarbetare så att viljan finns att ta ett eget kvalitets, miljö och arbetsmiljöansvar.

Ledningen svarar för att policy och mål är förstådda och tillämpade på alla nivåer inom företaget.

Arbetet med kvalitet, miljö och arbetsmiljö skall gå hand i hand med ekonomin för att företaget skall vara framgångsrikt.

Klicka här för att ladda ner vår affärsidé och verksamhetspolicy som pdf>>
 

 


DNV ISO certifiering 9001 och 14001

Stewes servicefirma AB en mekanisk verkstad som utnämnts som årets gasellföretag 2007.  Trippel A rating ger högsta kreditvärdighet. En mekanisk verkstad med trygghet för kunderna.

 

 

Stewes Servicefirma i Dångebo AB, Postvägen 10, 362 40 KONGA
tel 0477-549 80