KUNDREFERENSER

Vi på Stewes Servicefirma kan hjälpa dig att tillverka hela moduler eller komponenter av plåt utifrån dina önskemål. Här har vi samlat några exempel på vad vi har tillverkat åt våra kunder. Vissa uppdrag mer unika och andra återkommande produktioner. Kontakta oss om du vill veta mer eller om du har en idé som du behöver hjälp med att förverkliga. Navigera på pilarna eller rutorna nedan.

 

 


 • Holtab

  På uppdrag av Holtab har vi stor tillverkning av transformatorstationer i olika storlekar och ibland utifrån särskilda förutstättningar.

   


 • Nordic Eye

  Vi tillverkar tekniska plåtkonstruktioner för Nordic Eye som säljer hjälpmedel för synskadade. Konstruktionen har en läsplatta med en arm för en kamera och plats för bildskärm som förstorar det som ligger på läsplattan. Plattan kan styras i alla riktningar men har även inbyggda låsfunktioner som låser rörligheten i önskad ritning.
   

   


 • FuelTech

  På uppdrag av Fueltech stansar och laserskär vi olika detaljer till tankar för lastbilar.

   


 • Samarbete med konstnärer

  Vi har bland annat samarbetat med Marita Ygdevik (Julstjärnan ovan är ca 2 m hög och finns utanför Gasolbolaget Ygdevik i Växjö) och Anna Erhner med tillverkning av plåtdetaljer utifrån deras skisser på önskad design.

   


 • Specialanpassade skyltar

  Skyltar kan göras på många olika sätt. Ett exempel är skylten vi gjort vid Liljegrens entrepenad som ger lite extra proffsigt utseende. Varje bokstav är tredimensionellt utformad och sitter dessutom med distans från skyltens basplatta. För att ge skylten ytterligare ett lyft sitter det belysning som gör att skylten kommer till sin rätt även den mörka tiden på åren och såklart kvällar och nätter.

   


 • Gasolbolaget Ygdevik

  Gasolbolaget Ygdevik är en kund som vi arbetat med i flera olika projekt.Tillverkar bl.a gasolskåp som levereras till bensinstationer och restauranger.

   


 • Skaraborgs Gasol

  Åt Skaraborgs Gasol tillverkar vi gasolskåp som finns på exempelvis bensinstationer och restauranger.
   


 • HLR Instruktören

  Vi tillvekar skåp åt HLR Instruktören som innehåller hjärtstartare och placeras ut på offentliga platser.

   


 • SAAB plåtdetaljer i flygledartorn

  Saab AB

  Världens första operativa godkända Remote Tower-systemet är ett Saab-system. Ett torn för fjärrstyrd flygtrafikledning som möjliggör att flygledare kan sitta på distans och leda trafiken. Stewes Servicefirma har levererat plåtdetaljer sedan projektets start 2006 fram till dagens lösning på skärstativ, signallampa till kamerahus med alla ingående komponenter. 


 • Kährs

  Kährs tillverkar golv där vårt uppdrag har varit underhåll och maskinrenovering under lång tid sam flytt och anpassning av hela maskinlinjer för att effektivisera produktionen. I produktionslinjen har vi till exempel konstruerat en specialtillverkad bullerdämpad manöverkur.

   

 •  

  Egna innovationer

  Vi har själva tagit fram smarta och enkla lösningar för produktion av exempelvis förvaringsskåp med hög kvalitet och arbetsbänkar som lätt kan måttanpassas. En enhet till detta är ett vinkeljärn där vi gjort en modell som inte behöver svetsas samman utan kan tillverkas i ett stycke.
   

 

Stewes Servicefirma i Dångebo AB, Postvägen 10, 362 40 KONGA
tel 0477-549 80